Брати «Еклезії» організували молитовну поїздку до Страдчу

У цьому заході загалом взяли участь близько тридцяти осіб (в основному парафіяни Храму Святого Духа) та брати семінаристи. Духівником групи був о. Андрій Стасів. Прибувши на відпустове місце прочани взяли участь у Хресні дорозі. Варто відзначити тексти для розважання над Хресною Дорогою, що були взяті зі Світового Дня молоді (СДМ). Молитовні читання були наповнені розважаннями про милосердя для душі і тіла. Хресна дорога стала свого роду закликом здійснення милосердя, а особливо у часі посту.

Молитовний спів провадили брати Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. Варто відзначити і погодні умови. Так, Сонячна погода і легесенький вітерець  сприяли гарному настрою та доброму проведенню Хресної дороги.
Учасники поїздки змогли також побувати у храмі Успіння Пресвятої Богородиці, де кожен мав можливість на свої приватні молитви.

Після повернення до стін Львівської Семінарії голова ПЦ «Еклезія» Роман Гнатів подякував її учасникам і запросив усіх узяти участь у Літургії Першеосвячених дарів.