“А мій тато…”

Мистецький відділ «Еклезії», зроджуючи у світ все нові і нові медійні проекти, не перестає дивувати глядачів, оскільки ці творіння направду вражають своїм глибоким змістом, майстерністю акторів та якістю зйомки зокрема. Не винятком стала і ця  короткометражна стрічка. Вона змальовує одну із сфер служіння, яке у сьогоднішні дні набуває помітного розвитку, а також те, яким саме, інколи зовсім випадковим чином, Бог кличе людину справді до чогось особливого. Фільм направду вражає своєю змістовністю, зворушує та спонукає до подальших роздумів.

На початку прем’єри до присутніх звернувся о. Михайло Плоцідем, віце-ректор семінарії та духівник  ПЦ «Еклезія». У своєму вступному слові отець наголосив на важливості дії Святого Духа, яка інколи може виливатись у такі актуальні проекти.

Згодом бр. Андрій Максимович, який є невтомним режисером та творцем цієї короткометражної стрічки, поділився із присутніми як саме виникла ідея зйомки фільму, яким чином відбулось написання сценарію, а також різноманітними труднощами та нюансами, які виникали у процесі зйомок.

На завершення о. д-р Ігор Бойко, ректор семінарії, подякував бр. Андрію та всім хто долучився до зйомок  за проведену майстерну роботу та побажав подальших творчих звершень.