ДО УВАГИ СВЯЩЕННОСЛУЖИТЕЛІВ! «МІСІЇ ЗАДЛЯ МІСІЙ» на вашій парафії…

Вже впродовж кількох років з ініціативи семінарійного Братства «Введення в Храм Пресвятої Богородиці» проводиться молитовна акція під назвою «МІСІЇ ЗАДЛЯ МІСІЙ». Це Хресна Дорога з розважаннями та гарними духовними піснями, яку провадять  брати-семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, і вона стала гарною молитовною подією вже не на одній парохії Львівської Митрополії.
Така молитва є доброю справою не лише для духовного зросту  і духовного збагачення люду Божого на землях Галичини, але разом з тим духовною підтримкою для нашої Церкви на місійних теренах України, зокрема: Луцького, Одеського, Кримського, Харківського, Донецького екзархатів, а також Київської та Коломийсько-Чернівецької єпархій.  Адже, завдяки такій благородній справі братам щорічно вдається зібрати певні кошти для проведення Різдвяних, Йорданських та Пасхальних місій, в котрих стабільно беруть участь близько 45-50 семінаристів.
З глибини серця висловлюємо щиру вдячність отцям-парохам та їхнім парохіянам за запрошення та внесення своєї лепти для розбудови парафій УГКЦ .
Таку добру молитовну подію брати-семінаристи вирішили продовжити і в часі цього Великого Посту, 2016 року Божого, оскільки розуміють і знають, що їх присутність та діяльність вкрай необхідна та приємна тим людям, які живуть у вищезгаданих територіях, бо таким чином відчувають любов, тепло та піклування своїх земляків.
Отож, семінарійне Братство, як організатори цієї акції з великою надією пропонують свою присутність на місіях  у час Великого Посту всім бажаючим парафіям.
Оскільки цей рік є проголошений Святішим Отцем Франциском РОКОМ БОЖОГО МИЛОСЕРДЯ, то зміст Хресних Доріг стосуватимуться також цієї тематики.

Ласкаво запрошуємо отців-парохів зголошуватись за тел. 097-40-211-41 (бр. Ігор), у разі бажання отримати більш детальну інформацію або запросити семінаристів на свою парафію для проведення місій.